Belépés
Regisztráció

RÓLUNK

Az AXIOART KORTÁRS-ról

Az AXIOART KORTÁRS weboldalán kortárs magyar és közép-kelet európai művészek, dizájnerek műalkotásaira és dizájntárgyaira licitálhat online, valamint árverésen kívül is vásárolhat előre meghatározott, fix áron.

Az AXIOART KORTÁRS olyan kortárs művészeti és műkereskedelmi virtuális felület, ahol a mai közép-kelet európai vizuális és dizájn művészet legjavát gyűjtjük egybe. Azon felül, hogy az oldal elsősorban a gyűjtőknek, műélvezőknek a világ bármely pontján lehetőséget nyújt, hogy kollekciójukat bővítsék, a régió művészetét egyben teszi láthatóvá. A kelet-közép európai blokk közös történelmi háttere a terület művészetén, dizájnkultúráján is hasonló nyomokat hagyott, ezért van jelentősége annak, hogy Európa ezen részének művészeti életét, produktumait egymás mellett, kulturális összefüggések mentén lássuk akár művészetelméleti szakemberként, akár vásárlás szándékával műélvezőként.

REGISZTRÁLJON AZ OLDALUNKON

Az árveréseinkről

Az AXIOART KORTÁRS online aukciókat rendez, amelyek során a vásárlók weboldalunkon, kizárólag online formában, meghatározott időintervallumban licitálhatnak, majd a sikeres licitálást követően megvásárolhatják a kiválasztott műalkotásokat, dizájntárgyakat.

Az aukcióink többféle művészeti formában kínálnak műveket, úgy mint háború utáni és kortárs festményeket, nyomatokat, fotókat, kisplasztikákat, szobrokat, dizájn tárgyakat és sok más egyéb gyűjteményi kategóriába sorolható alkotást.

Az árverésekre bocsátott műveket magán- és intézményi gyűjtők, művészek valamint galériák megbízásából kínáljuk eladásra.

Online árveréseink anyagát kurátoraink szigorú kvalitásbeli szempontok alapján válogatják a nemzetközi vizuális művészeti és dizájn szakma által körvonalazott értékrendek mentén.

NÉZZE MEG ONLINE ÁRVERÉSEINKET

Fix áras vásárlás

AZ AXIOART KORTÁRS nem csak árveréseket szervez, hanem olyan kiváló kortárs műalkotásokat és dizájntárgyakat is eladásra kínál, amelyeket előre meghatározott, fix áron vásárolhatnak meg az érdeklődők.

Az előre meghatározott, fix áron eladásra kínált műveket az online árverések anyagához hasonlóan magán- és intézményi gyűjtők, művészek valamint galériák megbízásából kínáljuk eladásra.

Az azonnal, előre meghatározott árakon, árverésen kívül vásárolható műalkotásokat, dizájntárgyakat kurátoraink szintén szigorú szempontok alapján válogatják, a nemzetközi vizuális művészeti és dizájn szakma által körvonalazott értékrendek mentén.

NÉZZE MEG AZ AZONNAL MEGVÁSÁROLHATÓ ALKOTÁSOKAT