Belépés
Regisztráció
Feltöltheti az alkotásokat, amit aukción kívül, előre meghatározott, fix áron kíván értékesíteni.
Ha árverésen szeretné értékesíteni műalkotását kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi email címen: ertekbecsles@axioart.com

SZERETNÉ MEGTUDNI MENNYIT ÉR A BIRTOKÁBAN LÉVŐ MŰALKOTÁS VAGY DIZÁJNTÁRGY SEGÍTÜNK ÖNNEK!

Szolgáltatásunk

Ingyenes
Ingyenesen megbecsüljük műalkotása vagy dizájntárgya értékét. Szakmailag megalapozott véleményt adunk, fókuszálva a piaci lehetőségekre.
Hatékonyság
Ha műalkotását vagy dizájntárgyát weboldalunkon értékesíti nagy nemzetközi közönséget érhet el!
Egyszerűség
Feltöltheti műalkotását itt!
Gyorsaság
A feltöltés után 5 munkanapon belül értesítjük!

Mit kell elküldenie?


Kapcsolódó információk a feltölteni kívánt műalkotásról

Fénykép a műalkotásról

Elérhetőség, hogy azonnal megkereshessük Önt!

Miért értékesítse műalkotását és dizájntárgyát nálunk?


Szakembereink 5 munkanapon belül elkészítik
Önnek műalkotása vagy dizájntárgya értékbecslését

Széles nemzetközi közönséget
érhet el

Műalkotása és dizájntárgya
az online értékesítés pillanatáig
az Ön tulajdonában maradhat

Az alábbi kategóriákban értékesítheti műalkotását vagy dizájntárgyát

Munkatársaink, akik segítenek az értékesítésben:

Csörögi Anikó Lilla
“Csörögi Anikó Lilla művészettörténész. Alkalmazott grafikusként végzett, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen történelmet, művészettörténetet és esztétikát tanult. Gyakornokként a szolnoki Damjanich Múzeum Néprajzi Osztályán, a Vaszary Múzeum Kommuikációs Osztályán és a Magyar Nemzeti Galéria Festészeti Osztályán is dolgozott. Szívügyének tekinti, hogy a modern és kortárs művészet minél szélesebb közönség értékelje.”

Gyakran ismételt kérdések?

Legyen szerződött partnerünk, hogy az AXIOART KORTÁRS online árverésén vagy aukción kívül fix áron értékesíthessen. A sikeres regisztrációt követően kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a support@axioart.com email címen és tájékoztatjuk a további részletekről.
Értékbecslésnél alapul vesszük a legfrissebb piaci elemzéseket és a korábbi aukciók eladási statisztikáját. Emellett döntő jelentőséggel bír az eladni kívánt műalkotás vagy dizájntárgy állapota, prominenciája és kiállítástörténete.
Sikeres értékesítést követően az eladó köteles a műtárgyat az AXIOART KORTÁRS irodájába személyesen, postai úton vagy futárszolgálattal behozni. Az eladott tétel behozatalának költsége az eladót terheli. Az irodánkba bekerült műalkotást az AXIOART KORTÁRS juttatja el a vevőnek, amennyiben a vásárló postai úton vagy futárszolgálattal kívánja átvenni a műalkotást a szállítási költsége őt terheli.
A tétel értékesítése után az AXIOART KORTÁRS értesíti emailben az eladót. Az eladónak meg kell erősítenie eladási szándékét és be kell hoznia a műalkotást az AXIOART KORTÁRS irodájába. Ezt követően felvesszük a kapcsolatot a vevővel, az első értesítést követően a vevőnek 14 munkanapja van, hogy kifizesse a tételt. Az átvételi folyamat lezárása után az AXIOART KORTÁRS 14 munkanapon belül köteles fizetni az eladónak.
Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal a support@axioart.com email címen.
A feltöltést követően munkatársaink 5 munkanapon belül jóváhagyják műalkotását/ dizájntárgyát.
Kérjük küldjön listát az eladni kívánt műtárgyakról, gyűjteményről az ertekbecsles@axioart.com email címre és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.
Aukción történő értékesítés esetén az eladó 15% jutalékot fizet a leütési ár után. Előre meghatározott, fix áras értékesítés esetén az eladó 15% (+ÁFA) jutalékot fizet a vételár után. Csak a sikeres eladások után számolunk jutalékot!